Organska hrana


Akorn Distribution d.o.o je generalni uvoznik i distributer proizvoda holandske Wessanen grupe, koju čine brendovi koji su evropski lideri u proizvodnji organske hrane i pića. Saznajte više u nastavku.


Isola Bio

ISOLA BIO je italijanski brend, koji uspešno posluje već 20 godina. On je apsolutni LIDER na italijanskom tržištu. Distribuiran je u više od 35 ZEMALJA širom sveta. Sa lancem proizvodnje potpuno organske hrane na svom zemljištu od 2007. godine i jakim vrednostima, Isola bio je pionir inovacija u kategoriji biljnih napitaka, jednostavnih, zdravijih receptura i održive proizvodnje.


Bjorg

BJORG je francuski brend koji je jedan od pionira u organskoj proizvodnji od 1988. godine. Kompanija nudi širok asortiman vegetarijanskih proizvoda sa visokohranljivom i kvalitetnom recepturom. Favorizujemo integralne namirnice, ograničavamo količinu soli i šećera, kao i upotrebu aditiva. Bjorg nudi veliki asortiman: od ukusnih žitarica, keksa, gotovih jela, biljnih mleka itd.


Cupper

CUPPER je osnovan 1984.godine u Dorsetu u Engleskoj. Za naše čajeve koristimo samo najčistije i najkvalitetnije organske i fairtrade sirovine. Verujemo da se svaka šolja čaja računa. Naša neumoljiva potraga za kvalitetom i pažnja prema detaljima, slaže se samo sa željom da uvek radimo ispravno. Važno je pakovanje, ali ipak najvažnije je ono što se nalazi unutra.


Allos

Allos je pionir organske proizvodnje još od 1974.godine.

Već više od 45 godina naš pionirski duh pokrenuo je Allos da proizvodi prirodnu hranu sa velikom strašću i pažnjom. Koristimo samo visokokvalitetne sastojke za stvaranje hranljivih, dobro izbalansiranih i ukusnih proizvoda - od žitarica za doručak, biljnih mleka i vegetarijanskih namaza, do zamena za hleb i grickalica.


Whole Earth

WHOLE EARTH je započela svoje putovanje 1967. godine sa osnivačima Craig i Gregory Sams. Braća su želela da ponude organsku hranu potrošačima, verujući da je ona bolja za njihovo telo i za našu planetu. Prepuni proteina i vlakana, naši kikiriki puteri su najukusniji način da provedete dan sa čudesnim gorivom. Pored kikiriki putera, Whole Earth u svom asortimanu nudi i osvežavajuće blago gazirane sokove.


Alter Eco

Osnovan 1998. godine, u Francuskoj, Alter Eco je organski brend i brend fer trgovine, koji se bavi stvaranjem društvenog, ekonomskog i pozitivnog uticaja na životnu sredinu. Kompanija osigurava dugoročne veze sa malim zadrugama širom sveta, plaćajući visoku cenu kako bi garantovala dostojan životni standard proizvođačima i podržavala ih u razvoju lokalnih projekata. U asortimanu brenda Alter Eco nalaze se čokolade, kafa, čaj, pirinač, kinoa itd.


Transilvania Nuts

Naša priča počinje u srcu Transilvanije, gde se proizvode orasi sa autentičnim ukusom, u najvećoj i najmodernijoj fabrici u ovom delu Evrope.

Transilvania Nuts godišnje prerađuje 5.000 tona oraha, kako konvencionalnih, tako i organik. Orah se obrađuje pomoću najsavremenijeg tehnološkog sistema, upotrebom opreme za optičku selekciju, identifikovanja grešaka u proizvodu i uklanjanja stranih tela.

Mi, Transilvania Nuts, poštujemo orahe! Vodimo brigu da se orasi pažljivo sakupljaju, a kasnije obrađuju i sortiraju najsavremenijim tehnologijama, održavajući svežinu i čistoću.


Imprint