Sub-Zero & Wolf

Sub-Zero & Wolf

Sub-Zero&Wolf je lider u proizvodnji najluksuznijih frižidera, vinskih frižidera, kao i uređaja za kuvanje i nije slučajnost da se baš ovi uređaji nalaze u najlepšim kućama sveta. 

Najbolje svetske kuhinje započinju ovde

Vaša kuhinja je mesto gde se život događa. Mesto gde delite hranu, piće, razgovore i priznanja sa ljudima koje volite. Zašto ne napraviti najbolju kuhinju koja postoji? Posedovati Sub-Zero i Wolf aparate znači osigurati da Vaša hrana ostane što duže sveža i puna ukusa te da imate najpreciznije i profesionalne instrumente za kuvanje i ukusne rezultate svaki put- doživotni trenuci koje vredi čuvati.

Sveža razmišljanja više od 70 godina

Od 1945, Sub-Zero je pionir u nauci o kućnim frižiderima, razvijajući proizvode koji hranu duže drže svežom. Usput su pomogli u revoluciji dizajniranja kuhinja sa ugrađenim i integrisanim frižiderima koji dolaze u gotovo beskonačnim izgledima i dekorima. Kompanija Wolf, specijalizovana je za kuhinje, sa više od 80 godina delovanja u razvoju komercijalnih kuhinja ima i duže nasleđe u razvoju svoji proizvoda. Naša zajednička vizija posvećena je stvaranju lepih kuhinja sa visokim performansama.


Imprint