Akorn Distribution d.o.o.

Kompanija Akorn Distribution je ekskluzivni uvoznik i distributer renomiranih evropskih proizvođača u kategoriji organskih proizvoda, kao i ostale robe široke potrošnje.

Kao deo holandskog Five Holdinga, osnovani smo 2016. godine, i za vrlo kratko vreme svoj biznis razvili na teritoriji Srbije, Hrvatske, Crne Gore i Slovenije.

Mi smo generalni uvoznik i distributer proizvoda holandske Wessanen grupe, koju čine brendovi koji su evropski lideri u proizvodnji organske hrane i pića; Lebensbaum-organski začini; Translivania-organski i konvencionalni orah, Sonett- organska sredstva za pranje i čišćenje..itd.

Komercijalno smo prisutni u velikom broju kategorija:

  • organska hrana i piće
  • organski začini
  • organska sredstva za pranje i čišćenje
  • sijalice
  • premijum bela tehnika

Kao mlada kompanija postali smo prepoznatljivi, kako po uspehu, tako i po načinu poslovanja.

Misija

Osnovni princip našeg poslovanja jesu unapređenje i razvoj distributivne mreže, kao i zadovoljstvo i poverenje naših poslovnih saradnika i krajnjih potrošača, obezbeđivanjem što kvalitetnijih proizvoda.

Vizija

Inovativnim pristupima ostvariti vodeću ulogu u razvoju domaćeg tržišta i biti lider u delatnostima kojima se bavimo.

Sa asortimanom od preko 130 sertifikovanih organskih artikala, cilj nam je da velike evropske brendove učinimo prepoznatljivim i dostupnim našim klijentima, kao i da podignemo svest kupaca u odabiru kvalitetnih i zdravih proizvoda.

Imprint